Bár a szabadtéri fitneszparkok nem újkeletűek, népszerűségük jelentősen megnőtt a COVID-19 világjárvány kezdete óta. Nem csak a fizikai aktivitáshoz járulnak hozzá, hanem a közösséggel való kapcsolattartás további eszközeként is szerepet játszhatanak. Nem csupán játékos módon emelik új szintre az edzést, mindenki számára elérhetőek és a környezetünk számára sem jelentenek terhelést.

2007-es alapítása óta a BeStrong elkötelezett amellett, hogy közelebb hozza az embereket az egészséges, sportos életmódhoz. A cég fitneszparkokat tervez, gyárt és telepít, és eddig több mint ezret létesített Magyarországon és más országokban. A vállalat számára a legfontosabb, hogy termékeik minősége megfeleljen minden igénynek, mind funkció, esztétika és biztonság szempontjából, ezért kiemelt figyelmet fordít a gyártási, illetve minőségellenőrzési folyamatokra. Ebben az évben a BeStrong beüzemelte új, fiber csőlézervágó gépét; a Messer Hungarogáz Kft. nitrogént és oxigént szállít a lézervágáshoz, továbbá Ferroline C8 hegesztési védőgázkeveréket biztosít a cégnek MAG hegesztéshez.

KÉRDÉSE VAN? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretne rendszeresen értesülni blogbejegyzéseinkről, aktuális híreinkről, gázokkal kapcsolatos szakmai információkról? Kérje hírlevelünket!