Virginia Eslyt 2023. január 2-án nevezték ki a Messer Management Board tagjává, mint a Messer európai üzletágának operatív igazgatója (COO Europe). Az ipari gázok terén több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező Virginia Esly az első nő, aki a világ legnagyobb magánkézben lévő ipari gáz szakértőjének történetében helyet kapott a csúcsvezetésben.

Hogyan jellemezné az első száz napját a Messer Igazgatótanácsának tagjaként?

Motiváló. Több mint 15 európai országban volt lehetőségem megismerni a munkatársainkat, ügyfeleinket és létesítményeinket. Nagyon lenyűgözött csapataink professzionalizmusa és vállalkozói szelleme. Nap mint nap óriási pozitív energiával és fáradhatatlan elhivatottsággal összpontosítanak az ügyfelekre. Amit pedig különösen szeretek, az a kollégák közötti szoros és tiszteletteljes interakció, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy milyen sok munkatársunk dolgozik évek-évtizedek óta a Messernél. Büszke vagyok arra, hogy a globális „Messer család” részeként előmozdíthatom európai üzletünk növekedését.

COO Europe pozíciójában milyen feladatokra összpontosít?

A növekedés kulcsfontosságú téma számomra – minden energiámat a helyi leányvállalatok támogatására fordítom, hogy azok továbbra is együtt növekedjenek ügyfeleinkkel Európa-szerte, és új ügyfeleket szerezzenek a Messernek. Nagyon fontos számomra az innováció és a digitalizáció, melyek az innovatív megoldások és termékek fejlesztését és a belső folyamatok egyszerűsítését teszik lehetővé. A Messer európai csapataként szeretnénk még jobban kiaknázni erősségeinket a nemzeti határokon átnyúlóan, ezáltal még erősebb partnerré válni ügyfeleink számára.

Melyik híres személlyel töltene el szívesen egy estét?

Annak ellenére, hogy ez sajnos már nem lehetséges, Nelson Mandelával. Nagyon inspiráló személyiség volt. Minden ellenállással szemben kiállt meggyőződése mellett, és a nehéz időkben, a börtönben eltöltött több mint 20 év alatt is elképesztő szívósságot tanúsított. Sőt, sikeresen összehozta az embereket – faji, törzsi, nemzeti és generációs korlátokon túl. Mindezt pozitív karizmával és tisztességgel, botrány nélkül érte el.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb gázokkal kapcsolatos élménye?

Mindig nagyon tanulságosnak találom, amikor lehetőségem nyílik meglátogatni valamelyik kompetenciaközpontunkat. Minden alkalommal izgatott leszek, amikor látom, hány különböző iparág használja gázainkat és alkalmazásainkat az ügyfelek folyamatainak támogatására. Ezek a gázok tulajdonképpen „láthatatlan segítőként” kísérnek el minket nap mint nap, és számomra ez a legnagyszerűbb és legizgalmasabb része.

Miről szeretne még tanulni a jövőben?

Számomra kiemelten fontos az állatjólét és a veszélyeztetett fajok védelme, és úgy érzem, ezek a kérdések még mindig nem kapnak kellő figyelmet. Emiatt nagyon szeretnék természetes élőhelyükön felkeresni néhány súlyosan veszélyeztetett állatfajt, például a jegesmedvét vagy a tigrist.

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretne rendszeresen értesülni blogbejegyzéseinkről, aktuális híreinkről, gázokkal kapcsolatos szakmai információkról? Kérje hírlevelünket!